Toimitus

Toimituskulut & Toimitus

Lähetyksesi lähetetään arkisin 24/48 tunnin sisällä tilauksesi vastaanottamisesta ja vahvistamisesta. Toimitusaika on normaalisti 3-10 työpäivää paketin lähettämisestä.. Lähetyksesi lähettää yleensä PostNord tai DHL. Saat ilmoituksen ja noudetaan sitten paikalliselta edustajaltasi. Sinun ei tarvitse odottaa ilmoitusta, jos seuraat toimitustasi lähettämämme seurantalinkin kautta. Kun lähetys saapuu välittäjälle, tuot meiltä saamasi toimitusnumeron ja syötät sen noutaaksesi lähetyksen.

  • Toimitus sisältää kaikki toimituskulut * ja on täysin vakuutettu.
  • Lähetyksessä olevista vaurioista on ilmoitettava meille 48 tunnin kuluessa toimituksesta.
  • Näet hinnan kassalla, kun olet syöttänyt toimitusosoitteen.
  • Meiltä lähetetyt paketit ovat oikein mitoitettuja ja tavarasi ovat hyvin suojattuja. 
  • Täydelliset ostoehdot löydät täältä

*Toimituskulut riippuvat tilauksen painosta (alkaen 4,90 €). Voit koska tahansa napsauttaa sivun oikeassa ylälaidassa olevaa ostoskoria, ja katsoa senhetkisen tilauksen lähetyskustannukset. Kun tilauksesi on valmis ja siirryt kassalle, näet myös tilauksesi lähetyskustannukset.

Palautuskäytäntö

Peruuttamisoikeutesi (peruuttamisaika) on voimassa 14 päivää. Tarjoamme 30 päivän vaihto-oikeuden. Ennen palautusta tai vaihtamista sinun on aina tehtävä meille ilmoitus. Voit tehdä tämän lähettämällä meille sähköpostia osoitteeseen info@vxokids.fi. Löydät palautusosoitteen, kun teet palautusilmoituksen. Peruuttamisaika alkaa päivästä, jolloin vastaanotat tuotteen.

Jos sinun on palautettava tuote, ilmoitamme sinulle sähköpostitse hyvityksestä heti, kun olemme vastaanottaneet ja käsitelleet palautetun tuotteen.

Palautus tapahtuu omalla kustannuksellasi, ellei tuote ole viallinen tai jos olemme pakkaaneet väärin. Palautukset tulee lähettää kirjeenä tai pakettina, ei postiennakkomaksua vastaan. Vaihdossa olet asiakkaana vastuussa uudesta toimituksesta meiltä sinulle. Lue lisää ostoehtojen peruuttamis- ja vaihto-oikeudesta. Lue lisää peruuttamis- ja vaihtooikeudesta Ostoehdoista.