Turvallinen maksu

Haluamme tehdä verkkokauppakokemuksestasi mahdollisimman sujuvan, kun teet ostoksia meillä!
Siksi tarjoamme sinulle useita erilaisia ​​maksuvaihtoehtoja.
Maksat turvallisesti suoramaksulla tai pankki-/luottokortilla.

Maksupalvelut

Työskentelemme Paysonin kanssa ja käytämme Payson Checkoutia, joka on heidän maksuratkaisunsa. 

Payson tarjoaa seuraavat maksutavat:

  • Internet-pankki
  • Korttimaksu

Suora maksu verkkopankin kautta
Kun valitset maksutavan internetpankin kautta, kirjaudut sisään pankkisi kautta ja maksu tapahtuu nopeasti ja sujuvasti suoraan pankkitililtäsi. Payson tekee yhteistyötä kaikkien ruotsalaisten suoramaksuja tarjoavien pankkien, Swedbankin, Handelsbankenin, SEB:n, Nordean, Danske Bankin, Länsförsäkringarin, Skandiabankenin ja Sparbanken Sydin kanssa. Paysonin yhteys suojattuun Trustlyyn tarjoaa maksuvaihtoehtoja sekä ruotsalaisten että eurooppalaisten pankkien kautta. Siitä ei veloiteta ja tiedonsiirto on SSL-salattu.

Korttimaksu Visa/Mastercard
Maksa nopeasti ja turvallisesti Visan tai MasterCardin euromääräisellä pankki-/luottokortilla. Korttimaksamisessa käytetään 3D-Secure-teknologiaa, joka on VISA:n ja MasterCardin kehittämä standardi, jonka tarkoituksena on varmistaa kuluttajan turvallinen verkko-ostos. Payson on PCI-sertifioitu Trustwave, kansainvälisen korttitietojen turvallisen käsittelyn järjestön toimesta.

Kun maksat kortilla, ilmoita kortin numero, kortin voimassaoloaika ja CVC-koodi (CVC-koodi löytyy kortin takapuolelta). Maksukuitti on mukana tulevassa tilausvahvistuksessa meiltä sähköpostitse
Voit myös ladata kuitin asiakastilillesi.

Löydät lisätietoja Paysonista täältä ja voit lukea niiden käyttöehdot täältä.
Jos sinulla on kysyttävää Payson Checkoutin kautta tehdyistä tapahtumista, ota yhteyttä Paysonsin asiakaspalveluun +468-470 94 00 (arkisin 9.00-12.00, 13.00-16.30).

______________________________________________________

Hyvitys tuotteen palautuksen yhteydessä:
Jos olet maksanut ja peruuttanut ostoksesi oikein, hyvitämme summan 7 pankkipäivän kuluessa siitä, kun olemme hyväksyneet palautuksesi. Hyvitys suoritetaan samalla maksutavalla, jolla maksoit tilauksesi. Ota yhteyttä asiakaspalveluun ennen mahdollista palautusta.