Säker betalning

Vi vill göra din upplevelse av näthandel så smidig som möjligt när du handlar hos oss!
Därför erbjuder vi dig flera olika betalningsmöjligheter att välja mellan.
Betalning gör du säkert via direktbetalning eller bank/kreditkort.

Betalningstjänster

Vi samarbetar med Payson och använder oss av deras betallösning Payson Checkout. 

Payson erbjuder följande betalalternativ:

  • Internetbank
  • Kortbetalning

Direktbetalning via Internetbank
När du väljer att betala via betalsättet internetbank loggar du in via din bank och betalningen blir genomförd snabbt och smidigt direkt från ditt bankkonto. Payson samarbetar med alla svenska banker som erbjuder direktbetalningar, Swedbank, Handelsbanken, SEB, Nordea, Danske Bank, Länsförsäkringar, Skandiabanken och Sparbanken Syd. Paysons koppling till säkra Trustly erbjuder betalningsmöjlighet via både svenska och europeiska banker. Det tillkommer inte någon avgift och överföringen av information är krypterad med SSL.

Kortbetalning Visa/Mastercard
Betala snabbt och säkert med bank-/kreditkort utfärdat av Visa eller MasterCard i Euro. Vid kortbetalningar används det en 3D-Secure teknik som är en standard framtagen av VISA och MasterCard med avsikt att på ett säkert sätt validera konsumenten vid köp på nätet. Payson är PCI-certifierade av Trustwave som är en internationell organisation för säker hantering av kortdata.

Vid betalning med kort anges kortnummer, kortets giltighetstid och CVC-koden (CVC-koden hittar du på baksidan av kortet).
Kvittot för din betalning följer med orderbekräftelsen som kommer via e-post från oss.
Du kan även ladda ner kvittot på ditt kundkonto.

Du hittar mer information om Payson här och kan läsa deras användarvillkor här.
Eventuella frågar om transaktioner gjorda via Payson Checkout, vänligen kontakta Paysons Kundtjänst 08-470 94 00 (vardagar: 9.00-12.00, 13.00-16.30).

______________________________________________________

Återbetalning vid retur av vara
Om du har erlagt betalning och på ett korrekt sätt häver köpet så gör vi en återbetalning av beloppet inom 7 bankdagar efter vi godkänt din retur. Återbetalningen sker via samma betalmetod som du betalt din order med. Vänligen kontakta kundtjänst före en eventuell retur.